Forum     Nyheter

Forum

Varför gillar du dota? *tävling*
Alex Spelansvarig
10 nov 2011   #0
?


Nu kör vi igång en lite större dota tävling här på Playstar!

Vi vill att ni berättar lite om er själva som person och eran historia varför/hur ni började spela Dota/HoN/LoL.

Playstars administratörer kommer att välja ut ett par vinnare som kommer få varsin nyckel!

(Ni ska alltså skriva detta i en kommentar här i tävlingen)


Vill ni deltaga i våran andra dota 2 tävling så kan ni göra det genom att gilla våran sida på facebook
https://www.facebook.com/pages/Playstar/121829734552285

Uppdatering 16/11
Idag har ytterligare fem glada gamers vunnit keys!
Fyra stycken i denna tävling, och tre stycken genom Facebook tävlingen.

Uppdatering 18/11
Idag har ytterligare två glada gamers vunnit keys!

Uppdatering 19/11
Idag har ytterligare sju glada gamers vunnit keys!
Två stycken i Facebook tävlingen.

Uppdatering 22/11
Idag har ytterligare sju glada gamers vunnit keys!
Sju stycken i Facebook tävlingen.

Uppdatering 23/11
Idag har ytterligare två glada gamers vunnit keys!
två stycken i Facebook tävlingen.

Dock är det inte slut än, båda tävlingarna fortsätter!
0 poäng  
Banjow Föreningsmedlem
18 nov 2011   #221
Tjenixen!

Anders här. Skriver sällan om mig själv men är 19 år. ''Nyss'' slutat gymnasiet och söker nu jobb, blir en del dötid så det vore uppskattat med en key!

Jag började spela dota av ren slump för.. ett antal år sedan på ett internet café. Hade tidigare enbart spelat cs, wc3 och de större spelen. Men vi testade runt med olika maps på wc3, huxflux hittade vi ?dota? som ingen av oss visste vad det var. Till en början var det väl ingen succé men vi körde på och sedan blev man fast.

Senare kom WoW som dominerade och tappade helt bort dota.. dock så kom räddaren i nöden HoN, vilket jag lyckades få en beta key till. Och nu sitter jag här som en gam och hoppas på att få nytt spel att nöta ett tag framöver då jag börjar bli lite less på HoN.
0 Poäng  
Willey Föreningsmedlem
19 nov 2011   #222
Tjena, grunden är från början dota hann och lära mig det hyffsat bra men sen kom HoN och så har jag spelat det hela tiden sen första betan och har även spelat lite LoL under tiden men inte så mycket men börjar tröttna på HoN nu och blir arg på allt folk och vore grymt tacksam för en betakey till dota2 för vill börja spela något nytt spel och dota2 verkar grymt mycket bättre!!
0 Poäng  
snefisk Föreningsmedlem
19 nov 2011   #223
Tjenare!
Min anledning till att tycka om DoTA är delvis för att jag tycker om helt enkelt avgudar spelstilen, och delvis för att jag är en rätt fördelaktig samt tävlingsinriktad datorspelare. Mina erfarenheter går så djupt att jag har spelat högtier DoTA, och deltagit samt vunnit små som stora turneringar. Med stor sannorlikhet ligger jag troligtvis top 10 av sveriges bästa DoTAspelare. Jag tillsammans med min klan väntar bara på att ta nästa stora steg; intill DoTA 2 scenen som förmodligen kommer bli mycket större eftersom 'orginal Warcraft 3-baserade DoTA' kommer att dö ut. Tack för mig! -C
0 Poäng  
cherpas Föreningsmedlem
19 nov 2011   #224
hej!
jag började spela dota för ungefär 2-3 år sedan, jag spelade mycket och kände att detta var ett spela där man kunde utnyttja sin intelligens, skicklighet och snabbhet. Det var brilliant men det var ändå något som saknades.

Dota saknade hotkeys, det var också oftast "delay", battlenet systemet är uråldrigt!, gamerspeed:en var ganska så seg och att graffiken inte var den bästa. Det var helt enkelt ett grymt spel med tekniska problem.

Lite senare när HoN kom blev jag oerhört exalterad för läste om det och det verkade ha allt dota saknade ! (?) Jag blev besatt och spelade i timmtals med mina kompisar. Jag tyckte det var oerhört bra! just nu typ 1720+ mmr spelare och är duktig på att lira, men ändå så kände jag att jag saknade något. Det var den gamla härliga nostalgi känslan i dota.

Tänker inte skriva mer varför jag ska få en beta key eller skriva att jag ska det, men jag har Iaf sagt mitt, först var det dota sen var det hon och mitt nästa steg satsar jag fullt på dota 2.

tack för mig.
0 Poäng  
exxecuter Föreningsmedlem
19 nov 2011   #225
Hej

Många timmar har man spenderat framför datorn. Mest på Dota då kompisarna intrudicerade det för mig. Men efter dagarna gick kom nya spel och HoN blev favoriten då jag fick spela lång beta på grund av key från er. Har alltid gillat teamwork spel vilken har lett till att jag även är nyfiken på att testa dota 2 här och nu och se om det blir en succé eller inte. tack
0 Poäng  
jeppa Föreningsmedlem
19 nov 2011   #226
Tjullulu jepp4 her!

Spelar det mesta liksom, gibbar runt för att det är roligt och ett väldigt bra tidsfördriv. Spel hjälper inte en bara att lära känna nya människor utan även hjälper folk att sammarbeta och känna förtroende till var och en, det är väldigt viktigt för mig när jag spelar HoN, CS och när jag spelade WoW.
Började spela HoN, sen testade jag Dota, men var inget fan utav grafiken och själva upplägget. Tycker helt enklet att det är för gammalt för min spelstil och så vidare så detta Dota2 är det ultimata spelet helt enkelt, bra upplägg och mycket nostalgi. Såklart så är jag stort fan utav WC3 loren och allt det, Dota är ett bra spel också såklart.
Därför skriver jag ut mina känslor mot spelen och dess stora utbreddning i samhället och är en champion utan dess like!

Tack och hej Jeppa hälsar ut!
0 Poäng  
iskn Föreningsmedlem
19 nov 2011   #227
A Long time Ago.

In a galaxy far, far away.

Ne men lite seriöst, har alltid varit en stor beundrare av DotA och kan inte vänta tills jag får lägga vantarna på en smaskig 2 beta.
Trogen medlem på sidor dom dota-league och garena.
Spelat HoN på senaste tiden då dom flesta av mina Dota-Kamrater bytt till HoN, astaggad på DotA2.

GL me.
0 Poäng  
navea Oldschool
19 nov 2011   #228
Hej Christoffer heter jag, tyckte HoN och Dota för ett för tråkigt spel först, men mina polare pressade det på ett lan och självklart kunde jag inte sitta ensam och pressa CS. Så testade spelet, första gamesens var ju för roliga man sparade pengar och köpte runed axe på varenda gubbe i princip. Intresset för HoN har växt radikalt mycket på senaste tiden och spelar i diverse turneringar när det finns tillfälle. Vill gärna ha en dota 2 key och spela med vännerna som redan haft turen att få sig en. Tack på förhand <3 one love.

0 Poäng  
Inglez Föreningsmedlem
19 nov 2011   #229
Hej! Mitt namn är Johan och jag går tredje året på gymnasiet. För ett tag sedan Spenderade jag en del tid på ett internetcafé i Göteborg, (backstab) och jag såg då ett umgänge spela DotA! Detta fick mig att själv pröva spelet och jag kände direkt att det var ett spel för mig. Jag visade även spelet för mina vänner som då också började att spela. Sex år har gått sedan dess och under åren har jag varit en lojal DotA-spelare. Fick en beta-nyckel till HoN från Playstar men spelet uppfyllde inte riktigt mina förväntningar och jag är därför väldigt sugen på att komma in i en ny Dota-fas! För tillfället spelar jag endast lite single player spel så som skyrim, eftersom multiplayer scenen varit relativt tom den senaste tiden. Dota2 kan dock få ändring på det här och jag skulle ytterst gärna vilja vinna en beta-nyckel.
0 Poäng  
Zakki Föreningsmedlem
19 nov 2011   #230
Tjena, jag är ett stort fan av dota. Har vunnit dh Skellefteå osv, tycker jag förtjänar en key så jag kan börja nöta så vi kan bli ett bra lag inom Sverige.
0 Poäng  
Jebus85 Föreningsmedlem
19 nov 2011   #231
En vän lurade i mig för länge sedan att prova spelet och det tog inte lång tid innan jag var fast. Det blev många sena nätter, med glåpord haglandes mot mig från den hänsynslösa communityn, innan man hade raderat sin titel som noob. Nu flera år senare är jag sugen att se om något sitter kvar och om inte, påbörja samma resa igen.
0 Poäng  
udsmells Föreningsmedlem
19 nov 2011   #232
Hej, jag heter Sebastian och kommer från Norrköping.
För två år sedan när jag och mina polare satt och spelade WoW så lade våran server plötsligt ner, vi blev rastlösa efter ett tag och bestämde oss för att pröva något annat, samtliga fem fixade fram wc3 och började spela dota.
Jag har inte spelat något annat sen den kvällen..
men nu vore det roligt att få hoppa på 2ans beta för att vara lite spelfärdig inför main releasen.
Puss.
0 Poäng  
Thenewkaka Föreningsmedlem
20 nov 2011   #233
Edvin 16. jo det börjar med att min broder visade mig wc3 sen efter det har jag bara fastnat för dota.
och jag har längtat nu några år på att riktigt dota spel ska komma inte som hon och lol.
0 Poäng  
robbansk8 Föreningsmedlem
20 nov 2011   #234
Hej, Robert heter jag och som alla andra här på hemsidan så är jag en true gamer.
Har nog lirat allt som finns dvs. World of Warcraft, Warcraft 3, HoN, Counter-strike 1.5-1.6 m.m.
Hur jag började spela Warcraft 3/Dota är en rolig historia, Vi var några polare på ett LAN (4 personer)
och lirade World of Warcraft samt Counter-Strike 1.6 när plötsligt Internet la av.
Vi försökte få igång det nån timme innan vi beslöt oss för att ge upp, När vi väl gav upp så sa vår ena LAN kompis varför inte lira lite wc3/dota? Vår reaktion var jovisst men hur ska vi tanka utan internet?
Då tog han upp ett USB-minne och där hade han en crackad verision, vi alla förde över det från USB-minnet till våra datorer och installerade det på våra datorer, har aldrig haft så kul som jag hade den kvällen.

När jag började lira HoN (Heroes Of Newarth) så var det faktiskt genom er Playstar, ni gav alla medlemmar en gratis BETA-nyckel och har varit fast i HoN ända sen dess, jag bara älskar strategi spel och skulle verkligen vilja ha en nyckel utan av er, skulle betyda väldigt mycket..
Tack för mig och lycka till alla andra i tävlingen!
Peace! / Robban
0 Poäng  
luxor12 Föreningsmedlem
20 nov 2011   #235
hej hej Ludvig här. Jag har lirat väldigt mycket HoN och dota allstar på wc3, Var alltid en liten utmaning att få dö på en i början men efter ett tag så blev det lättare och lättare. Jag började spela hereos of newerth tack vare er Playstar och för tackar jag er <3 Jag satt uppe ändå till dom första beta keyn kom ut, men olyckligt viss fick jag ingen endå, Men så fick min store broder en ist. Men sen efter ungefär 1 månad så fick jag allt tag i en egen, men sen så slutade jag spela hon efter en vecka.... då började jag lira lite css (counter-strike Source) ist och då var min HoN "tid" borta, Men sen så kom det ett par nya heroes sa en kompis till mig och då gick jag in på deras hemsida och gjorde ett nytt acc som man kunde göra gratis och då var jag tillbaka till feedandet och lose streaken. Men efter ett tag så fick jag in spellsen på motståndar laget. nu idag så spelar jag alla heroes på HoN och började spela riktigt bra. Men efter ett tag så hade s2games jobbat och jobbat med Bugs,skins och den nya shopen som dom har lagt till efter betan var slut. Men jag har ju spelat VÄLDIGT lite lol med kompisar som bara spelar just lol och inget annat..... så tradigt spel så det är sjukt. Fast allt detta är ju faktiskt baserat på dota, dota allstar var en höjdare tänk då bara vad 2:an kan va.

/// DoZze (ludvig)
0 Poäng  
Papakeno Föreningsmedlem
20 nov 2011   #236
Hej,
jag är en 25-årig student från Linköping som avgudar dota :) Jag har spelat det i princip ända sedan det släpptes som mod till wc3. Det var en polare som fick mig att testa det. Min aktivaste period kom att vara då jag spelade inhouse-guild-matcher (lirade med WoW polare) efter raids. Vilka matcher det var :D Jävligt skoj! Det är svårt att säga hur många timmar jag har lagt ned på att spela dota, men jag kan garantera att det är säkerligen i snitt minst 3 timmar per dag från runt typ 2004. Många bäckar små? Jag spelar inget annat "RTS" spel som hon eller lol. Jag har testat men jag är ett inbitet dota-fan och det kommer jag att fortsätta att vara.

Det skulle betyda allt i världen för mig om jag fick chansen att spela dota2 så tidigt som möjligt! Säkerligen inget nytt argument för saken men; många av mina polare har fått key men jag har inte fått någon än! :D Jag vill betona att jag redan har deltagit i säkert ett tiotal andra tävlingar om att få vara med att spela dota2 beta, ända sedan augusti efter "the international", men utan resultat tråkigt nog.

Jag hoppas innerligen jag får chansen att spela! Och utan fjäskig betoning; tack för att ni ger oss den här chansen att få vara med!

Hoppas ni väljer mig!
Vänliga hälsningar,
Papakeno
0 Poäng  
Eke Föreningsmedlem
20 nov 2011   #237
Tjena, Vicke 19 år här.
Spelade dota för länge länge sedan. Gick sedan över till HoN när betan släpptes och har spelat det till och från i ett par år. Har dessvärre tappat intresse för HoN nu efter dessa värdelösa patchar som släppts. Älskar fortfarande speltypen och därför har jag stora förväntningar på dota2.
0 Poäng  
Memoria Föreningsmedlem
20 nov 2011   #238
HEJ!
Jag är en pojke från Stockholm på 21 vårar som studerar på distans. På fritiden gillar jag och vara med vänner och spela Schack. Jag är även intressead av musik och psykologi har då studerat Psykologi på Stockholms Universitet.

Jag började spela dota för 6-7 år sen med min bror och hans vänner och har spelat aktivt sen dess och nu när alla börjat gå över till dota2 så känner jag mig lite ensam då de flesta av mina vänner spelar det och jag har inte lyckats få en invite. Jag testade både HoN och LoL men tyckte inte något av dem är nå vidare underhållande. Jag brukade spela lite förr men de har förstört spelet nu.
0 Poäng  
Kaxon Föreningsmedlem
20 nov 2011   #239
Tja! började spela dota vid 10 års ålder. Blir mycket nostalgi nu när man började spela lite dota för skojs skull. Skulle vara riktigt tacksam om jag fick vara en av de få lyckliga! Tack för er tid DU som läser! Ha det bra ////Kaxon
0 Poäng  
Zaghnol Föreningsmedlem
20 nov 2011   #240

0 Poäng  
Logga in


Från forumet
Bannad nyss
Bannad? • Svar 5
Visningar 400 • Aktiv I förrgår, kl. 17:57
Jäkla kul o se folk inne
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 121 • Aktiv I förrgår, kl. 01:15
--
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 198 • Aktiv 10 maj, kl. 13:11
server nere?  
Public-servrarna • Svar 3
Visningar 303 • Aktiv 3 maj, kl. 21:38
blev bannad från goagubbar  
Bannad? • Svar 15
Visningar 865 • Aktiv 3 maj, kl. 21:36
Permban.  
Bannad? • Svar 13
Visningar 1143 • Aktiv 2 maj, kl. 18:40
jag blev bannade av nån idiot
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 448 • Aktiv 27 apr, kl. 09:24
Ban på grund utav nick?
Bannad? • Svar 2
Visningar 314 • Aktiv 19 apr, kl. 21:06
Vart precis p-bannad för aimbot/aimkey?
Bannad? • Svar 8
Visningar 477 • Aktiv 18 apr, kl. 09:40
LAwlzy
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 292 • Aktiv 15 apr, kl. 16:35

Playstars sponsorer
Bredband 2
Statsnät