Forum     Nyheter

Forum

Varför gillar du dota? *tävling*
Alex Spelansvarig
10 nov 2011   #0
?


Nu kör vi igång en lite större dota tävling här på Playstar!

Vi vill att ni berättar lite om er själva som person och eran historia varför/hur ni började spela Dota/HoN/LoL.

Playstars administratörer kommer att välja ut ett par vinnare som kommer få varsin nyckel!

(Ni ska alltså skriva detta i en kommentar här i tävlingen)


Vill ni deltaga i våran andra dota 2 tävling så kan ni göra det genom att gilla våran sida på facebook
https://www.facebook.com/pages/Playstar/121829734552285

Uppdatering 16/11
Idag har ytterligare fem glada gamers vunnit keys!
Fyra stycken i denna tävling, och tre stycken genom Facebook tävlingen.

Uppdatering 18/11
Idag har ytterligare två glada gamers vunnit keys!

Uppdatering 19/11
Idag har ytterligare sju glada gamers vunnit keys!
Två stycken i Facebook tävlingen.

Uppdatering 22/11
Idag har ytterligare sju glada gamers vunnit keys!
Sju stycken i Facebook tävlingen.

Uppdatering 23/11
Idag har ytterligare två glada gamers vunnit keys!
två stycken i Facebook tävlingen.

Dock är det inte slut än, båda tävlingarna fortsätter!
0 poäng  
papo1 Föreningsmedlem
16 nov 2011   #201
spelat dota sen det började spammas på bnet, men det är ingen idé att lägga ner tid på ännu en tävling som man inte kommer vinna på. tack o hej
0 Poäng  
sinji Föreningsmedlem
16 nov 2011   #202
Tjenare!

har spelat dota sen första versionen på wc3 kom ut, tror det var runt 2003 och fastnade direkt. har i princip spelat dota varje dag om jag inte haft läxor/jobb och har aldrig blivit trött på spelet. Sen har jag såklart börjat spela HoN, tycker inte det är roligare än dota, men grafiken och känslan är såklart bättre därför jag spelar HoN oftare nu än dota.

Jag var uppe i 1890 MMR men har tappat ned mig nu tack vare dåliga spelare som antingen lämnar eller bara drygar och tycker det är skitkul, i dota fanns det knappt någon som gjorde så och det är det jag saknar, att kunna köra en hel match utan allt tjaffs å leaves som 90% av alla matcher händer i HoN.

Har alltid väntat på att Dota 2 ska komma och nu då det äntligen kommer så sitter man här utan beta nyckel så man inte kan spela, blir nästan förbannad då man sitter och tittar på streams för jag vill bara spela inte titta då andra spelar, kan inte sluta titta dock för det verkar så j• roligt :D

har säkert anmält mig till varenda dota 2 key giveaway sida som finns, kollar dagligen efter olika sidor man kan vinna nycklar men har inte vunnit någon ännu :(

fick min HoN nyckel härifrån så skulle gärna vilja ha min dota 2 nyckel härifrån också. <3 Playstar

Mvh Petter "sinji" Söderström
Mail: petter_s88@hotmail.com
0 Poäng  
walkman87 Föreningsmedlem
16 nov 2011   #203
Jag har lust att testa detta dota 2 som alla av mina kamrater pratar om och resten av internet (:
Hoppas absolut att få en chans till detta! Skulle vara riktigt roligt!


0 Poäng  
smidzor Föreningsmedlem
17 nov 2011   #204
Hehe behöver man skriva om eller fortsätter ni att ta ut random bara? :)
0 Poäng  
Heat0n Föreningsmedlem
17 nov 2011   #205
Tjenare playstar!

Jag är en skön snubbe på 16 vårar ifrån falun som ligger i dalarna. Började spela dator rätt tidigt i mina åldrar, vid cirka 10 års åldern tom!

Mitt första spel var såklart, wc3. Vilket jag fick av min snälla far! Iaf, Jag började lira lite singleplayer och därav gick jag såklart till multiplayer. Börja spela en massa td´s vilket jag fann tråkigt till slut. Men, då kom min låtsas brorsa till mig en dag och berätta om "DotA" så sagt o gjort, begav jag mig in på servers med namnet "DOTA ......" Jag fann detta jättekul, men endå lite för svårt på något sätt. Så la ner spelandet med dota, men var endå sugen på ett liknande spel!

Så jag sökte runt lite på internet och lyckades hitta "Heroes of Newearth". Vet inte riktigt hur jag kom in i betan, eller om det var open när jag joinade. I vilket fall vart jag kär i spelet och har lirat det sedan dess.

Men såklart vart jag sjukt taggad när jag hörde om dota 2 och nästan alla mina kompisar lyckades få tag på invite av brorsor eller deras kompisar. Så nowday sitter jag nästan helt ensam och spelar HoN... Så, därav är jag i stort behov utav en nyckel och hoppas jag kan vinna en här :)!

Tack på förhand
Mvh, Marcus Wilje.
0 Poäng  
Hallgren Föreningsmedlem
17 nov 2011   #206
Hej, började lira dota för 8 år sedan, men tröttnade på grafiken och gick över till HoN. Har alltid varit intresserad av strategi spel. Lirar Starcraft 2 och HoN just nu men hungern för Dota bara växer för varje dag som går. Jag har lirat lite Dota matcher de senaste 2 veckorna för att få tillbaka känslan men jag är så fruktansvärt taggad på att spela 2an. Första veckan jag spelade Dota var höstlovet för 8 år sedan, sen var jag på ett internet cafe varje dag resten av lovet och spelade Dota, och samma hero. (Spiritbreaker). De kommer också vara första heron jag pickar när jag börjar med Dota2. Rampage i HoN är inte alls lika skön. Tycker att Dota äär orginal spelet och kommer alltid vara, även fast du spelar HoN eller LoL så går du förr eller senare alltid tillbaka till Dota, om det var de första du spelade.
0 Poäng  
Alex Spelansvarig
17 nov 2011   #207
smidzor skrevHehe behöver man skriva om eller fortsätter ni att ta ut random bara? :)


Vi fortsätter plocka ut :)
0 Poäng  
Sampabowie Föreningsmedlem
17 nov 2011   #208
Hur kommer det sig att det inte finns en key i min ägo om folk vunnit? höhöhö :P

0 Poäng  
mordarnlol Föreningsmedlem
17 nov 2011   #209
Hej!

Har försökt få tag på en dota2 nyckel på alla möjliga sätt nu känns det som, försöker vara med på tävlingar, igenom steam, joindota2 o.s.v utan någon framgång. Jag har inte spelat så mycket dota innan, bara blivit på lan som man kört några games liksom. Jag började lira "dota" så att säga när HoN kom för att jag tyckte spelet verka kul samt att jag nydligen börjat lira med en kille som satt o lira dota innan. Han fick mig då att börja lira HoN och positivt överraskad blev jag då jag direkt fastna för denna sortens spel. Sedan kom LoL vilket jag också spelar nu tillsammans med HoN i väntan nu på dota2. Majoriteten som jag spelar med har gått tillbaka till dota för att få känslan tillbaka, men jag som inte har dota får sitta kvar ensam på HoN's rötna community med längtan att få spela dota2 och komma in i en bättre community med supports & utvecklare o.s.v som inte förstör spelet samt skiter i sina medlemmar. Har hört från mina polare att i dota är det en helt annan spelstil och attityd på spelarna, trevligare m.m. Därför hoppas jag på att få slippa dessa & testa på det riktiga dota och få köra earthquaker som jag älskade från lanen förr i tiden samt i HoN (Behemoth):)
0 Poäng  
Coe Föreningsmedlem
17 nov 2011   #210
Började spela Dota när jag var 15 och är 21 idag, spelar än, + HoN på samma account jag fick min betakey på från playstar :) ligger stadigt på 1800+

dock nu så sitter jag mest och kollar dota2 replays

0 Poäng  
KalleZz Föreningsmedlem
17 nov 2011   #211
Hej!

Marcus va då namnet, 23 friska år och har varit galen i spel sedan jag kunde köpa min egna dator med pengarna från sommar jobbet när jag va 15, jobbar som svetsare och bor i en lägenhet med min sambo och våra två illrar. På fritiden när jag inte sitter vid datorn så fiskar jag mycket för att komma bort lite och rensa tankarna, bilar är också ett stort intresse men nu är tyvärr säsongen över för sommar bilen.

Jag provade aldrig dota tyvärr utan provade HoN när det kom, tror till och med att jag fick HoN betan härifrån, och sedan jag provade HoN har jag vart fast i det spelet,

Nu vill jag prova dota2 för att själva stilen till HoN föddes av dota.

Skulle vara riktigt roligt om jag fick en beta key, då kunde jag slappna av med att spela lite när man kommer hem från jobbet på dagarna.

ja det va några rader om mig, tycker det är schyst av er att ni har såna här tävlingar och ger folk möjligheten att vinna keys, keep the good work up
0 Poäng  
nodzen Föreningsmedlem
18 nov 2011   #212
tja jag är en pojke på 18 år jag började spela dota med lite kompisar när vi lanade. det vart att vi spelade det varje lan och till slut så började jag spela lite själv också sen har jag spela dota i ca 5 år. och när HON kom här på playstar så testade jag på det och det var ganska roligt men kommer aldrig bli lika kul som DOTA. jag hoppas jag får en key.
0 Poäng  
Moset Föreningsmedlem
18 nov 2011   #213
Har alltid lirat Dota med polarna.. tills en sommar, då allt ändrades.. vi var så jäävla psyched över HoN, så vi började lira det.. upptäckte att det inte var så bra ändå. Gick tillbaka till Dota, sen helt plötligt hade alla bara upptäckt lol, så vi körde det ett tag, men är Ännu tillbaka i Dota :)
0 Poäng  
Zero Föreningsmedlem
18 nov 2011   #214
Hallå grappar.

Jag är en snubbe på 14 år ifrån en by utanför Borås.
Jag har spelat DotA sen jag var 8 år när min kusin visade detta underbara spel.
För 1,5 år sedan fick jag en beta-key ifrån playstar till HoN och jag var lycklig som attans.
Det skulle vara kul att få uppleva en sån grej igen och kanske få vinna en dota2 beta-key :)
HoN är inte kul längre med alla pubstomp heroes och dåliga uppdateringar.
Dota2 är det gamla klassiska dota med ny grafik och bättre shop upplägg m.m.
Dota2 är ett spel som verkar grymt och jag vill vara en del av det.

MvH NubbspiK/Zero
0 Poäng  
Blumber Föreningsmedlem
18 nov 2011   #215
Psst.. Alex, jag älskar playstar! •hint• •hint• <3
0 Poäng  
AnKaN Föreningsmedlem
18 nov 2011   #216
Började spela när jag fick reda på att det fanns ett slags mod på wc3 där man ska pusha fiendens bas med endel slags hjältar. Och jag gillade de... var väl 2006 jag började med dota, nu spelar jag HoN och dota 1. Taggad för dota 2 betan! om man får en nyckel :)
0 Poäng  
Dulleh Föreningsmedlem
18 nov 2011   #217
Lirat hon sen betan och alltid varit sugen på dota men tyckt att det saknats lite med grafik & binds etc men nu när dota 2 är på g så känner jag att det är dags att gå över ifrån HoN till Dota 2 och få njuta av ett spel man hört så mycket bra om, tror det kommer bli en härlig spelupplevelse och tror timmarna kommer flyga förbi i detta spel som det gjorde i HoN.. Ser fram emot det! :)
0 Poäng  
Kortez Föreningsmedlem
18 nov 2011   #218
Tjenare! Jag är en studerande kille i Dalarna. Jag pluggar till elektriker, jag har spelat dataspel i hela mitt liv. Har aldrig tagit mej tid till att spela annat än CS och DotA, WoW kom där i en period dock! Jag är 16 nu, började spelade DotA när jag var 8-9 år gammal. Spelade lite wc3 överlag och sedan så sa min brors kompis (som är 8år äldre) till mej att jag borde prova DotA. Jag fattade ju ingenting om mindgames osv till en början. Men jag tog mig upp på rätt bana efter jag spelat med min brors vänner ett tag och nu längtar jag bara efter DotA 2!
0 Poäng  
roxalot Föreningsmedlem
18 nov 2011   #219
Hej, mitt namn är Andreas, 24 år. Började gamea på en MAC2 min pappa vann på jobbet när jag var typ 4 bast, spelade Prince of Persia då (2D-versionen, med typ 4 färger)

Jag spelade bara DotA innan Icefrog tog över det på WC3-motorn, så har ingen större erfarenhet av just DotA. Däremot blev jag alldeles fäst vid HoN, då det hade en bättre, robustare spelmotor - men fortfarande samma spelkänsla och spelstil som DotA. Lagt ned åtskilliga timmar på HoN, och ser verkligen fram emot DotA2 som är utvecklat av mina favoritdevelopers Valve.

Tycker DotA2 överhuvudtaget verkar vara det bästa MOBA-spelet som skapats, och det verkar slå alla sina motståndare på fingrarna inom alla punkter. Därför skulle jag verkligen uppskatta möjligheten att få njuta av detta spel så mycket som det bara går och hoppas därför få en key.
0 Poäng  
napu Föreningsmedlem
18 nov 2011   #220
spelat dota sen det kom ut, gick över till LoL men var inte nöjd med det efter dota blivit mindre, HoN blev ett bra kompliment men nu ser ju dota2 bara extremt överlägset ut och vill verkligen ha det!!!
0 Poäng  
Logga in


Från forumet
Bannad nyss
Bannad? • Svar 5
Visningar 399 • Aktiv I förrgår, kl. 17:57
Jäkla kul o se folk inne
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 121 • Aktiv I förrgår, kl. 01:15
--
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 198 • Aktiv 10 maj, kl. 13:11
server nere?  
Public-servrarna • Svar 3
Visningar 302 • Aktiv 3 maj, kl. 21:38
blev bannad från goagubbar  
Bannad? • Svar 15
Visningar 864 • Aktiv 3 maj, kl. 21:36
Permban.  
Bannad? • Svar 13
Visningar 1143 • Aktiv 2 maj, kl. 18:40
jag blev bannade av nån idiot
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 447 • Aktiv 27 apr, kl. 09:24
Ban på grund utav nick?
Bannad? • Svar 2
Visningar 313 • Aktiv 19 apr, kl. 21:06
Vart precis p-bannad för aimbot/aimkey?
Bannad? • Svar 8
Visningar 477 • Aktiv 18 apr, kl. 09:40
LAwlzy
Counter-Strike 1.6 • Svar 1
Visningar 289 • Aktiv 15 apr, kl. 16:35

Playstars sponsorer
Bredband 2
Statsnät