Psyarn Föreningsmedlem
31 okt 2009   #0
Skövdes bästa LAN! Den 2-5 Januari 2010 kommer Valhack finnas i Frejasalarna i Kulturhuset (Skövde). Där kommer vi ha plats för runt 100 pers och vi har mycket fina sponsorer & aktiviteter!
I våra CS-Tävlingar så har vi sponsorer som delar ut priser som Musmattor, Headset, Möss, Pengar och annat smått & gott. Det kommer även finnas massa roliga tävlingar som man kan vinna musmattor på. T.ex sätta ihop ett tangentbord på tid!
Det kommer kosta 75 kr Förköp (Anmälan & Betalning till Anmalan@Valhack.com och betalning genom bank eller kontant) Annars kostar det 100 kr vid dörren, om det finns platser kvar.
På Lanet så har vi bekräftat att Dark Dog kommer vara där, även Playstar.se
Vi har sponsorer som ICA Maxi, Cody Computer & Komplett.se.
Så ta chansen, gör ditt jullov till det bästa någonsin, kom på Valhack v3!
Spelar du CS på seriös nivå så är detta verkligen en ypperlig chans att visa upp sig för div. sidor och även vinna GRYMMA priser. Prispoolen är inte HELT fastställd men det kommer finnas Headsets, Möss, Musmattor & ev. pengar att vinna!


HTTP://WWW.VALHACK.COM - Sidan under konstruktion
Frågor ställs till; Support@valhack.com

---

Vi söker claner i CS1.6 & CSS som är sugna på att spela för fina priser. Vid gott intresse så kommer det bli en riktigt fin turnering (dock kanske liten, men det löser vi).
Skicka ett PM om ni är ett 5on5 lag som vill lira!

•r60 regler gäller (du hittar dem här; http://www.r60.org/?a=5&g=1 )

0 poäng