bamsegrill Bestefar
16 mar 2010   #0
Förutom snödroppar i rabatten och ett par glimtar vårsol kryddat med påsklov så är LAN Rendezvous ett säkert vårtecken. Den 2 april så hoppas vi att LAN-väskan är packad och aim:et vässat för då har det blivit dags för RZ #31 att dra igång.

I samarbete med föreningen Playstar presenterar vi stolt omgång 31 av LAN Rendezvous. Datumen som gäller är den 2 till 5 april och i sedvanlig ordning intar vi delar av kulturhuset i Skövde som praktiskt nog är beläget precis intill Skövde resecentrum.

320 är antalet datorplatser som finns att tillgå, 300 spänn kostar biljetten och 20 000 SEK är vad den totala prissumman innehåller - vad väntar ni på, anmäl er nu!

På samma manér som tidigare år finns det möjlighet att delta i Counter-Strike 1.6 turneringen även denna upplaga. 5on5 är det som gäller och för er som pangar hårdast och bäst finns det självfallet lite priser att hämta, sammanlagt 18 000:- faktiskt och fördelningen ser ut på följande vis:

Första pris: 13 000 :-
Andra pris: 5 000 :-
Tredje pris: 2 000 :-

Prispengarna delas ut på plats och reglerna läser ni här.

För att hålla er allmänt uppdaterade om vad som händer och sker så finns vi nu även på Facebook och twitter. Högst upp till höger på sidan finner ni en Facebook ikon som tar er till rätt ställe, annars klickar ni bara här för att komma till vår facebook-sida och här för att besöka oss på twitter.


BTW, nu rockar vi i Örebro!




0 poäng